nrk.no

Problemer med podkast-serveren

Kategorier: Musikk og lyd & NRK


Unnskyld

"What do I have to hear?" – CC bilde av Anita Martinz

Vi har problemer med podkast-serveren, og flere av dere har meldt fra til oss via kontaktsiden vår og i kommentarfeltet på artikkelen om de nye podkastsidene. Takk for at dere melder fra – og beklager at ting ikke virker som det skal!

Vi jobber med å få en bedre podkast-tjeneste. Vi redesignet sidene for en stund siden, og holder på med bedre funksjonalitet og stabilitet. Vi beklager at det er problemer, og tar gjerne i mot flere tips om problemer, enten i kommentarfeltet her, på kontaktsiden vår eller rett og slett .

Har du andre tanker og kommentarer rundt NRKs podkast-tilbud, så hører vi gjerne på det også.

Oppdatering

Haha. Vi sitter på hver vår knaus og fikser. Se Marius’ artikkel om samme problem!

12 kommentarer

 1. Ronny-André Bendiksen

  Som regel pleier det bare å være de to siste ukene (eller noe slikt) tilgjengelig på podkast, vil dere tilby podkaster en lenger tid tilbake, siden vi som ikke får hørt direkte på radio går glipp av sendingene. (Jeg samler på Radioresepsjonen-podkastene).

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  For å si det sånn: Det er ingen grunn til at det skal være bare to uker, all dentid alt vi legger ut som podkast er materiale der vi har de fulle rettighetene selv.

  Så det blir det ganske sikkert ordnings på ganske snart.

  Svar på denne kommentaren

 3. Altså, om Radioresepsjonen fra februar ’06 (og andre podcaster) hadde vært tilgjengelig hadde det vært supert. Har veldig lyst til å høre de tidligste sendingene med RR.

  Som nevnt har det vært en begrensning på 5 podcaster fra feeden. Selve mp3-fila som det blir linket til forsvinner når podcast-episoden er mer enn 5 episoder gammel.

  Svar på denne kommentaren

 4. Frank Eivind Rundholt

  Jeg bruker Sonys PSP til å høre på podcaster, men det fungerer ikke med podcastene fra NRK. Når jeg velger en podcast fra RSS-feeden, blir den markert som ødelagt.

  Laster jeg ned på PC og overfører til PSP, blir fremdeles MP3 fila rapport som ødelagt, noe jeg synes er merkelig.

  Om feilen ligger i PSP eller MP3 kodinga hos NRK, vet jeg ikke. Men jeg skulle gjerne likt å streame podcaster på PSP fra NRK.

  Uansett, jeg liker NRKs podcast tilbud.

  Svar på denne kommentaren

 5. carl christian

  når dere nå jobber med podcastene deres, er det lov å ønske seg at dere klarer å legge inn «kapitler»? (Slik jeg feks i Dagsnytt 18 raskt og enkelt kan komme forbi 10 min med Trond Giske som oppsummerer betydningen av musikkfestivaler krydret med sine egne opplevelser…)

  Svar på denne kommentaren

 6. NRKs podkaster ligger nå ute for alltid

  […] Da burde podkast-serveren vår være oppe igjen. Den siste tidens problemer er da over håper vi. Og ikke nok med det: Den gode nyheten er at vi lar alle podkaster ligge for alltid. Vi slutter med andre ord og slette gamle podkaster etter 14 dager! NRKs podkaster blir liggende for alltid. "Forever" av Sean McGrath […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.