nrk.no

Podcast-server nede

Kategorier: Musikk og lyd & NRK


123420044_107eab54fd_b.jpg
(Creative Commonsbilde av OllyHart

Oppdatering: Vår desentraliserte redaksjon klarte i dette tilfellet poste to artikler med noenlunde samme innhold… 🙂 Da er dere iallefall informert om at Podcast-serveren vår er skikkelig nede….

NRKs Podcast-server er for øyeblikket nede.

Alle våre Podcaster er derfor utilgjengelige.

Vår driftsavdeling jobber med å få på plass en ny server, og denne er forhåpentligvis oppe i løpet av morgendagen.

Vi her på NRKbeta kan ikke gjøre annet enn å beklage på det sterkeste.

9 kommentarer

 1. Det bekrefter vel bare at vi blir sett på som annenrangs lyttere som de sier i Radioresepsjonen:)

  Serveren har vel vært ganske ustabil i hele år så ser fram til at dere får en ny og bedre server på plass! Hadde vært morsomt om dere ville delt noen tall fra serveren. Hvor mange podcaster blir lastet ned i døgnet?

  Svar på denne kommentaren

 2. Hver og en av oss er vel ikke annenrangs lyttere, men samlet er vi vel litt lavere prioritert enn de som hører på radioapparater. De er jo noen millioner, mens vi er ??? – litt færre… (Relativt utenkelig at «radiosenderne er nede – skal ordnes i løpet av et døgn» – men samtidig får nok aldri podcast noen sentral plass i den nasjonale beredskapen…)

  Uansett: O-fag og Lang lunsj er dypt savnet, så jeg håper de er snart tilbake igjen…

  Svar på denne kommentaren

 3. Haakon Nilsen

  Jeg hører kun på radio når jeg vekkes om morgenen. Alt det andre er enten NRK-podkaster eller uavhengige. Jeg har lite å høre på nå når NRK er borte. Det verste var de første par dagene med nedetid, der NRKs server hang uten feilmelding, slik at podcatcheren min hengte seg opp og ikke ville hente selv uahvnengige podkaster. Jeg håper noe sånt aldri skjer igjen, og ser frem til en ny og raskere tjeneste.

  Heldigvis har Herreavdelingen feriekoloni nå, så jeg går ikke glipp av noe der 🙂

  Svar på denne kommentaren

 4. NRKs podkaster ligger nå ute for alltid

  […] Da burde podkast-serveren vår være oppe igjen. Den siste tidens problemer er da over håper vi. Og ikke nok med det: Den gode nyheten er at vi lar alle podkaster ligge for alltid. Vi slutter med andre ord og slette gamle podkaster etter 14 dager! Abonner på podkastene våre på nrk.no/podkast. NRKs podkaster blir liggende for alltid. "Forever" av Sean McGrath […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.