nrk.no

Superia – Gratis 3D spill for barn fra NRK

Kategori: NRK


Superia

Superia er et online 3D-spill for pc som inneholder en rekke kreative verktøy som blant annet tegnestudio, animasjonsstudio, videoredigering og musikkstudio. Det hele er konstruert slik at barn svært lett kan sende fra seg innholdet de lager til NRK, som i stor grad ønsker å gjenbruke dette på både tv, nett og radio. NRK har også muligheten til å vise eget innhold inne i 3D-verden til enhver tid.

Flere detaljer på spiller.no

14 kommentarer

 1. Eirik Solheim (NRK)

  Dette er et spill for barn som har blitt født på Marienlyst eller på NRKs distriktskontorer.

  Hehe. Ser at tittelen ikke er spesielt bra… 🙂

 2. Eirik Solheim (NRK)

  Skal sjekke. Står jo i artikkelen på spiller.no at det skal «lanseres i høst». Da er det jo på tide…

 3. Spillet er på vei ut i disse dager. Dvs at rundt 1000 nye barn som har meldt sin interesse for å prøve spillet først, får tilgang til å prøve dette før andre. Vi myklanserer det nå rett før jul i hovedsak pga julebemaning i redaksjonen og tekniske forbehold.

  Spillet har vært utsatt en rekke ganger av tekniske årsaker som den eksterne spillprodusenten ikke har klart å løse så fort som først antatt…

  I midten av januar vil Superia bli mer synlig og tilgjengelig for alle. Det vil også skje parallelt med at vi lanserer nytt design på nrksuper.no, med en overgang fra to til en forside og ny navigasjon m.m. Mer info om dette vil komme her på nrkbeta også om kort tid.

  mvh

Kommentarfeltet på denne saken er stengt