nrk.no

Number of the beast

Kategori: Moro


666 posts

Hva skal man si? Da vi så dette måtte vi sporenstreks poste denne artikkelen. Bare sånn for sikkerhets skyld. Samtidig benytter vi sjansen til å takke dere alle for at vi har et gjennomsnitt på 8,4 kommentarer pr. artikkel!

9 kommentarer

 1. Jon Åge Forfang

  Jeg synes det er imponerende antall kommentarer til innleggene deres. Jeg har ikke lest så mange av innleggene, men synes ofte at kommentarene gir ytterligere informasjon om temaet i innlegget. Hva synes dere om kvaliteten/relevansen på kommentarene som blir skrevet? Har det forekommet at dere har slettet kommentarer?

  Svar på denne kommentaren

 2. Eirik Solheim (NRK)

  Kommentarene her på NRKbeta har gjennomgående meget høy kvalitet og gir både leserne og oss i NRK nyttig og relevant informasjon tilbake.

  Så langt har vi ikke måttet slette en eneste kommentar utover de som er ren spam eller bare direkte linking til produkter eller tjenester som folk ønsker å promotere.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.