nrk.no

Vennetjenester på Urørt – test

Kategorier: Det sosiale nettet,Musikk og lyd & NRK


Musikkjente

"Music Was The Theme" – bilde av Vaughan Leiberum

Vi skal teste ut ny funksjonalitet på Urørt, og trenger kaniner! Hvis du benytter Firefox kan du være en av maksimalt 200 personer som er med i utprøvingen av en helt ny funksjon på Urørt. Om du deltar er du med i trekningen av et gavekort på 2 500 kroner.

For å starte utprøvingen må du først svare på en spørreundersøkelse. Deretter vil du få instruksjoner om hvordan du kan installere en utvidelse i Firefox som gjør den nye funksjonaliteten på Urørt tilgjengelig.

For å starte undersøkelsen finner du på Surveymonkey.

PS. Minner om at band fra Urørt spiller på Norwegian Wood denne uka…

3 kommentarer

  1. Eivind Uggedal

    tegnestift: da dette kun er en test for å se hvorvidt brukere kan tenke seg slike tjenester valgte vi å lage dette kun for Firefox nettleser. Dette gjorde det mulig å lage funksjonaliteten uten å endre på den eksisterende Urørt siden.

    Trist hvis man ikke er Firefox bruker, men som sagt er dette kun en test. Hvis mottakelsen er positiv kan det godt hende Urørt velger å gjøre tjenester lik denne tilgjengelig for alle brukere.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.