nrk.no

CNN selger t-skjorter med nyhetsheadlines

Kategorier: Markedsføring, Moro, Netthandel & Uten kategori


CNN Shirt

Magne har tipset oss () om denne kule tjenesten: CNN Shirt (beta). Du kan rett og slett bestille t-skjorter med de siste headlines fra CNN! For en utrolig kul ide!

Magnes favoritt er denne: http://tinyurl.com/5tordm

Et lite psssst til NRK Aktivum- vårt kommersielle datterselskap – i den forbindelse: Som noen av dere husker ble det endel rabalder da en nettbutikk solgte t-skjorter med tekster fra Ut i vår hage 2. I debatten rundt dette internt i NRK var det endel som mente at NRK var altfor sene når det gjaldt å få ut t-skjorter med de tingene folk ønsker. I tråd med «The NRKbeta doctrine» gjelder det å være den beste leverandøren av innholdet ditt, ellers mister du salget til konkurrenter. NRK Aktivum selger kule t-skjorter gjennom nettbutikken Probat. Men de er basert på arkivting, ikke ferskvarer.

CNN viser at det går an, så det er ingen grunn til at ikke NRK skal kunne få til noe lignende. Om man vil…

12 kommentarer

  1. Øyvind Solstad (NRK)

    Probat er en bedrift som ikke har noe med NRK å gjøre. De har lagd kule t-skjorter lenge. Så har de og NRK Aktivum en avtale om at Probat designer t-skjorter basert på ting de tror kan fenge fra NRKs programmer.

    Så de produserer altså t-skjorter på lisens for NRK, og NRK Aktivum får vel da prosenter av salget, akkurat som med alle slike lisensprodukter.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.