nrk.no

Suksess for norsk musikkprogramvare

Kategorier: Linux,Mac,Musikk og lyd,Software & Windows


energyXT

Urørt skriver om EnergyXT, en norsk programvare med suksess:

Fra å ha vært et hobbyprosjekt har de nå tatt steget inn i de stores rekker. I fjor tok utstyrsprodusenten Behringer, en gigant på det internasjonale hardware-markedet, kontakt og programmet leveres nå som «bundle» sammen med noen fabrikantens forskjellige miksere og produkter.

EnergyXT kan du laste ned fra her. Programmet finnes i både til Windows, Mac og Linux!

6 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Ja, det der er en underlig sak som jeg synes er felles for de fleste nettaviser i Norge: At de rett og slett ikke linker til det de skriver om.

  Pussig nok har vi en sak om dette snart klar. Så der har flere tenkte det samme, Oddmund!

  😉

  Svar på denne kommentaren

 2. Tidligere tror jeg det hadde med at nettsteder, og da spesielt aviser som vg og db ikke ville lede folk vekk fra sine egne sider, men en slik tankegang, hvor man prøver å kontrollere leseren, er vel foreldet og «motbevist» nå.

  Svar på denne kommentaren

 3. Var borti en lokal avis for en del år siden da jeg var med å arrangerte noe. De kunne gjerne omtale arrangementet, men nekta å oppgi linken til infosiden i artikkelen fordi de mente da at det ble reklame. Det var ikke snakk om at vi skulle kjøpe reklameplass hos de, så det var ikke snakk om å presse oss til å kjøpe reklameplass. Vi prøvde å diskutere med de uten at de kom med noen gode forklaringer. Artikkelen kom på trykk uten link, men med navn så var lett å google for å finne siden vår.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.