nrk.no

Twitter gir trafikk

Kategorier: Markedsføring & Nettjenester


Trafikk til NRKbeta

I et foredrag jeg holdt i mars snakket jeg om NRKbeta og hvordan vi benytter twitter, flickr, facebook og RSS for å nå ut med vårt innhold, dele kunnskap og kommunisere med leserne våre. Da slo jeg fast at twitter lå på 26. plass over nettstedene som sender oss trafikk. Når jeg så tok en rask sjekk i dag har tingene endret seg. Twitter ligger på førsteplass over «reffering sites» og har sendt oss 2647 lesere siste 30 dager.

Leserne våre er avanserte nettbrukere som er tungt representert på twitter. Og ting kan altså tyde på at flere og flere av disse avanserte nettbrukerne benytter twitter også som en RSS-leser. Dette blir det interessant å følge med på.

9 kommentarer

 1. Jeg er en av de avanserte nettbrukerne dere snakker om. Abonnerer på nrkbeta både på twitter og RSS via iGoogle. Lytter til dere fordi dere er veldig tydelige på twitter. Dere er en av få som vet å utnytte mediet.

  Jeg hørte (og fant dere) dere fordi dere skriver mye om Twitter. Siden det abonnerer jeg fast fordi dere bruker mediet akkurat slik jeg vil at folk skal bruke det. Til å fortelle, holde oversikt og komme med små gullkorn. Stå på videre!

  Svar på denne kommentaren

 2. Stavelin.com » Blog Archive » Woopra live stats

  […] Hvor kommer dine besøkende fra? Dette er kanskje et slikt verktøys viktigste oppgave, det er her pengene dukker opp. Hvilke lenker er mest verdt. NRKbeta skreiv for en tid tilbake om hvordan nettverk som facebook og twitter er viktige for deres tall. […]

  Svar på denne kommentaren

 3. tenketing.net » Dette er Tweetypedia

  […] En tjeneste jeg ikke inkluderte i min liste, eller som noen av kommentarene trakk frem, var twitter. Twitter fikk voldsomt mye oppmerksomhet på vårparten og ble av enkelte medier trukket frem og tabloidisert som det-nye-facebook. NRKbeta har fulgt opp tjenesten med gode poster om hvordan twitter er både som fenomen og som tjeneste, og hvorfor twitter ikke er som facebook. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.