nrk.no

Coming up! Usensurert kjendiseri på torrent

Kategorier: Fildeling,Moro,NRK & Video


Sienna

Hold it! Hold it! Nå har vi vasset oss gjennom skitne menn som vasser i elver og baler i snøen. Og herrer med tissemannen ute (ikke noe galt i det, men hallo – her snakker vi Japan-size!!). Folks, det finner viktigere ting i livet! Hvem pulte på operataket, fessempel? Vet du? Jeg vet. Og jeg sier det som det er. Ikke sånn som main-MILF Dorthe Skapell (er det navnet ironisk eller!!??)

Men altså: Endelig får NRK noe ordentlig på bittorrent. Meg! Med en kropp som er en gave fra oven. Zwoom! Sjekk bladet mitt på ikkekjendis.no. Flip-flip-flip. Fett. Mens du leser bladet kan du ædde meg på Facebook, og laste ned Coming up mens du leser bladet. Deal? Hei, du kan til og med twittre meg. Love it.

Mas mas mas

Hallo, det må visst være med noen tekniske greier. Her er rss-feeden til Coming up! (Ja, det hadde de treigingene ikke fiksa ennå. Tror de tar helga tidlig i NRKbeta.) Anyways – hver fredag kommer det nye! Got you! Så her er adressen til den første episoden på torrent. Yømmi!

ComingUp.s01e05.1024×576.h264.Nrk.mp4.torrent

Kjøp meg!

Du kan kjøpe meg på Facebook! Cash ut 1126 1412 1581 1736 2731 13 349 virtuelle dollars – og jeg er din…

24 kommentarer

 1. Espen Christensen

  Hehe, frister meg til og si det samme… Fryktelig tacky, men på en måte litt morsomt også.

  Men bra dere legger ut alt dere har mulighet til og legge ut, la det fortsette slik. Det er jo garantert noen som vil ha glede av dette også!

  Svar på denne kommentaren

 2. Heh, imponerende at det er statskanalen som klarer lage noe så vulgært og «tacky» som dette på norsk før de kommersielle kreftene kommer inn i bildet. Vil regne med at det dukker opp en moralsk shitstorm verre enn det VG Nett har hostet opp til nå i nærmeste framtid. Good times!

  Svar på denne kommentaren

 3. Pål Bråtelund

  Dette er bare understreker noe jeg har tenkt på i flere år: hvis man får presset inn ordene «kuk», «fitte» eller «ta den i toeren» på sendetid i statskanalens ungdomssatsning så blir alle på Marienlyst så veldig glade. *klappe i hendene*

  Kanskje det kunne være mulig å forvente at man strakk seg bittelitte grann lenger for lisenspengene. Temaet var relativt allerede ved Bare Ares siste program.

  Det er ikke umoral. Det er bare godt over kanten for platt.

  Svar på denne kommentaren

 4. Det er bekymringsverdig å se hvor lisenspengene mine ender opp. Betaler vi virkelig for at kvinnediskriminerende, vulgære og totalt smakløse komikere skal få kle seg i latex på tv?

  Svar på denne kommentaren

 5. Beate: Ja, det gjer du nok, like mykje som mange uheldigvis har vore med å sponsa program som Da Capo, Beat for Beat, Den store klassefesten, etc. Alle kan ikkje like alt. Ps: Innlegget ditt bar preg av Ottar.

  Svar på denne kommentaren

 6. Dette er syyykt bra. Sienna er vannvittig morsom.
  Idiotisk å si at det er kvinnediskriminerende, bare fordi enkelte damer (og menn) synes det går for langt. Jeg føler meg ikke diskriminert!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.