nrk.no

tag: «nrkbetalink»

Kategorier: Det sosiale nettet,Nettjenester & NRKbeta


Vi har begynt å samle på linkene til nettsteder, blogger, forum, Twitter osv – som omtaler NRKbeta. Det gjør vi i del.icio.us med taggen «nrkbetalink». Vi har valgt taggen nrkbetalink for å si at det konkret linkes til oss. Men tagger som oftest linkene med nrkbeta også.

Siden del.icio.us ofte foregår på engelsk, pleier jeg å tagge alle lenker til norskspråklige artikler med «norwegian». Så et par tags om emnet for artikkelen – ellers blir det bare kaos. Jeg pleier også å kopiere teksten der NRKbeta omtales inn i «notes»-feltet. Her er et eksempel – hvor tanketom skriver om Hovefestivalen – med bilder fra P3s fete Flickr-konto, og henvisning til artikkelen vår om samme.

tanketom.jpg

Hvis du vil hjelpe, så er vi takknemlige! Send artikler der NRKbeta omtales til del.icio.us, og tag dem «nrkbetalink», «nrkbeta» og evt. «Norwegian». Du kan også sende oss tips ved hjelp av del.icio.us. Øyvinds nick på del.icio.us er brandnewbrain så tips til Øyvind kan tagges «for:brandnewbrain». Eiriks er eirikso så tips til Eirik tagges «for:eirikso». Du kan også tipse oss på , på kontaktsiden vår og på Twitter.

3 kommentarer

  1. Facebook introduserer Facebook Connect

    […] Vennene dine registrerer seg på flere og flere steder. De legger kanskje ut bilder på Flickr (slik som vi i NRKbeta gjør), de skriver hva de driver med som en statusbeskjed på Facebook eller på Twitter (ja, det gjør vi også) og de putter kanskje bokmerkene sine på del.icio.us (vi har et lite eksperiment der også). Det finnes sosiale nettsteder for alle slags interesser og grupper mennesker. […]

    Svar på denne kommentaren

  2. Twingly blogsearch

    […] Vi samler også opp alle som lenker til oss på del.icio.us, under taggen “nrkbetalink”. Om du finner lenker til oss, legg gjerne inn et bokmerke på del.icio.us selv, og tag det “nrkbetalink”. Her ser du alle som er samlet til nå: del.icio.us/tag/nrkbetalink […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.