nrk.no

Hva sier folk om deg på Twitter?

Kategorier: Det sosiale nettet,Markedsføring & NRK


Tweetscan.com har laget et realtime Twitter-søk som er litt interessant, spesielt nyttig dersom du vil følge med på om noen sier noe om deg eller firmaet ditt.

Hva sier folk om NRK akkurat nå? Eller om Operaen?

Søkeresultatet leveres selvfølgelig også som RSS, slik at du kan ta det med deg til din egen blogg etc, og du kan også logge deg inn og sette opp faste søk tilsendt på mail. Kjekt!

Realtime Twitter-søk

Nå kan du søke på Twitter.

13 kommentarer

 1. Det som fasinerte mest meg var at jeg tweetet litt om et nettsteds relativt elendige brukeropplevelse og en time senere fulgte tre av gutta bak tjenesten meg på twitter. Så fikk jeg private meldinger med url’er til planene deres for neste release, et par dager etterpå en ny melding hvor de fortalte meg om alle de flinke menneskene de akkurat hadde eller var i ferd med å ansette for å gjøre nettstedet bedre. Snakk om å føre dialog med sine brukere 🙂

  Svar på denne kommentaren

 2. Morten Skogly (NRK)

  Jeg har opplevd det samme når jeg har blogget (negativt) om nettsteder, men twitter har jo den fordelen at det er MYE LETTERE å si hva man mener i microbloggformatet = flere tilbakemeldinger.

  Artig å se hva folk sier om ting som er eller burde være hot, kan nesten bruke det som baromenter på hva det er buzz på:

  tweetscan.com/index.php?s=halvseint&u=
  tweetscan.com/index.php?s=p3tv&u=
  tweetscan.com/index.php?s=Hovefestivalen&u=

  Svar på denne kommentaren

 3. Hva sier «NRKbeta» om deg 😉 Når kommer søk av tekst i bilder? 😉

  Rygh: NRK said on TV friday that the most famous Opera location was in Spain… Hello… anyone… Sydney?!?!

  Utfordringen med twitter (og andre) er den stadige økende mengden med informasjon. Man må passe på hvem man er i mange kanaler.

  Svar på denne kommentaren

 4. Morten Skogly (NRK)

  Yeah, Twitter ser deg!

  @thordur Satte opp et par ting på trendr for litt siden, kule greier (og veldig pen design). Ellers bruker jeg bloggsøket til Google endel, har rss og epostvarsling og enkel kobling til google reader. Men mangler jo det trendrr har = pene grafer for å se trender visuelt.

  På Urørt og på P3 sine sider bruker vi også Mint for å følge med på ting i realtime, DET er verktøyet sitt det! Ikke gratis dessverre, men genialt å kunne se trafikken i sanntid. Gi meg Mint i Matrix-look, så skal jeg aldri forlate maskinen min igjen 🙂

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.