nrk.no

Ny torrent fra Halvseint

Kategorier: Fildeling,NRK & Video


På torsdag er det premiere på Halvseint – sesong 2 (legg til premieren som event på Facebook her). Programmet går klokka 22.30 på NRK1. Se også vår tidligere presentasjon av Halvseints andre sesong.

Arne Scheie

Arne Scheie uten bukser – klar for senga

Last ned 1. episode

Men hvorfor vente til torsdag, når du alt nå kan se premieren? Vi legger ut alle fire episodene av Halvseint noen dager før de går på tv. Om du abonnerer på kanalen til Halvseint med miro, får du automatisk alle episodene etterhvert som de legges ut. Grundige instruksjoner om hvordan du gjør det finner du på vår samleside for bittorrent. Har du problemer, kan du spørre i kommentarfeltet under – på denne artikkelen eller på samlesiden.

Her er dessuten direktelinken til episode 1 av sesong 2 av Halvseint:
Episode 1: halvseint.S02.E01.1024×576.H264.NRK.mp4.torrent

Episode 2 er ute:
Direktelink til torrent.

PS. Om du er fan av Halvseint på Facebook, så sender vi deg beskjed når det skjer spennende ting i Halvseint.

Oppdatering

Og episode 3

12 kommentarer

 1. Jeg har ikke sett de første episodene, men en kan se dem på nett her: nrk.no/halvseint/se-hele-episoder/

  Kjempekjekt at dere legger dette ut til nedlastning via torrent, og i så god kvalitet! Takk!

  Jeg ser at en video med høydepunkter fra sesong 1 allerede er ute. Vil dere muligens vurdere å legge ut hele sesong 1 til nedlastning?

  Takk igjen, knallbra blogg.

  Svar på denne kommentaren

 2. Hele sesong 1, skal etter det jeg skjønner komme etter hvert. Men som Øyvind sier, det er litt rettighetsproblematikk i forhold til musikken. Men det jobbes med å få laget ny «tono-fri» lyd 🙂 og da blir det lagt ut. (Det er hvertfall hva jeg har hørt fra interne kilder 🙂

  Svar på denne kommentaren

 3. Lastet ned episoden i går, og må si at det var hysterisk morsomt!

  Er det noen som vet om replikkene til Eli Hagen er samplet fra uttalelser hun har kommet med i intervjuer/TV-opptredener tidligere, eller om de er dubbet av en skuespiller?

  NRKs torrent-satsning blir bare bedre og bedre.. Gull!

  Svar på denne kommentaren

 4. Alle stemmene til de «virkelige personene» i Halvseint er samplet. Er nok også sånn med Eli Hagen.. Det er vel mye fra bok-intervjuet om jeg ikke husker feil (en stund siden jeg så det).

  Svar på denne kommentaren

 5. Mon tro om julespesialen som gikk på NRK3 bittelille nyttårsaften ble laget med rettighetstrollet i bakhodet, slik at denne episoden kanskje kan legges ut for nedlasting også?

  Det er lov å håpe, i alle fall. Keep up the good work! 🙂

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.