nrk.no

Lars Monsen i 3D

Kategorier: NRK & Spill


Lars Monsen

Skjermbilde fra Oblivion, som Lars Monsens Villmark deler grafikkmotor med.

(ja, dette var en aprilspøk. Litt synd egentlig men som en sa i en kommentar på Gamer.no: «Hadde vært ganske kjedelig egentlig, siden Lars Monsen er uslåelig, blir som å spille med God-cheat på hele tida».)

Hva er neste skritt for Lars Monsen? Etter å ha tråkket seg gjennom Norges villmark på bittorrent, var det på tide å komme seg inn i spillkonsollene. Den norske spillutvikleren ArtPlant som skal samarbeide med NRK om storproduksjonen som skal slippes på PC, PlayStation 3 og Xbox 360 våren 2009.

Lars Monsens Villmark vil i hovedsak basere seg på hans første TV-produksjon Canada på tvers, men vil også inneholde elementer fra utgitte bøker. Det betyr at vi får oppleve den mest utilgjengelige villmarka i verden. For å overleve, og ikke minst beskytte seg selv, må spilleren blant annet fiske og jakte.

– Jaktdelen er inspirert av Deer Hunter-spillene. I den ville naturen finnes all slags dyr, og spilleren må takle dette for å komme seg videre, sier Kristoffersen.

Spilleren kan enten spille gjennom kampanjen, eller dra på en fri eventyrferd i Alaskas ville natur. I kampanjen gjennopplever spilleren hele reisen fra nordøst-Alaska til Labrador-kysten til fots, på hundeslede, på ski eller i kano. Det hele foregår i vilt, tøft og ugjestmildt terreng, samt kilometer på kilometer med isøde.

Underveis blir man utfordret i ulike oppdrag og minispill. Det være seg å finne frem med kart og kompass, styre kanoen ned hissige stryk, manøvrere hundespannet i vanskelig terreng, temme en bjørn og holde hundene fornøyde. Underveis blir man belønnet med utstyr, opplåsbare minispill, villmarkstips og videosnutter.

Vi kommer tilbake med bilder og video senere. I mellomtiden kan du lese mere om prosjektet på Gamer.no.

10 kommentarer

 1. tanketom.net » Blog Archive » Blei du lurt i år igjen?

  […] Nrkbeta og Gamer.no skriv om det venta Lars Monsen-spelet. Tja, kunne jo ha vore gøy. Blitt som Deer Hunter på evig God-mode. […]

  Svar på denne kommentaren

 2. Da jeg leste tittelen i RSS-leseren syntes jeg det hørtes ut som et veldig bra spill. Et bra overlevelsesspill med skikkelig grafikk, er noe jeg kunne tenkt meg å spille.

  Men så kom jeg dessverre på hvilken dato det er i dag 🙁

  Kanskje en idé for Funcom etter Conan?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.