nrk.no

Rickroll

Kategorier: Moro,Nettkultur & Video


Rickroll

Definisjon: To Rickroll is to intentionally misdirect one to a video of «Never Gonna Give You Up» from one-hit-wonder 80’s pop icon Rick Astley. This tactic gets its name in part from the duckroll through the similar intent of pissing off everyone by deception. (fra encyclopediadramatica)

Dere er herved advart!

10 kommentarer

 1. Øyvind Solstad (NRK)

  Ikke mere oppbrukt enn at det er på digg og boingboing. 😉 Bra video! Og jeg synes Rick Astley tar dette med bra humør. Mye bedre enn visse andre som ikke tåler at de blir lagd gøy av på nettet…

  Svar på denne kommentaren

 2. Du har blitt rickrolled!

  […] Youtubes aprilspøk i dag er rickroll (som vi skrev om for en uke siden). Gå til Youtube.com og klikk på hvilken som helst av videoene under “Featured videos”. Og… tataaaaa!!! …du ender opp her. You have been rickrolled! […]

  Svar på denne kommentaren

 3. YouTube i Super HD

  […] Tipper vi kommer til å legge ut alt NRK har i arkivet vårt på denne måten, antageligvis før helga allerede. Vi må bare pønske ut en måte å få bort det rare krysset midt på bildet først. Og alle de play-knappene. Herren i dress er mr. Astley. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.