nrk.no

«Norges mest vellykkede firmablogg»

Kategori: NRKbeta


Noen ganger sier folk så fine ting om oss at vi MÅ lenke til dem her. Martin Bekkelund (som vi har sendt link-love til før), lurer på hva som har skjedd med NRK:

Jeg har alltid sett på NRK som noe grått, stort, firkantet, byråkratisk og litt akterutseilt. Sikkert uten grunn, men det har i hvert fall vært mitt inntrykk. For et snaut år siden lanserte imidlertid noen av gutta i NRK et nettsted, NRKbeta, hvor verden plutselig fikk innblikk i kulissene. Gjennom NRKbeta får vi nå innblikk i hverdagen til NRK, hvordan de arbeider, hva de arbeider med og hvilke planer de har for fremtiden. Spesielt det siste punktet er oppe til diskusjon på NRKbeta, hvor gutta er ute og ber publikum om hvilke ønsker de har. En mer innovativ og brukerfokusert utvikling av sitt tilbud skal man lete lenge etter.

Og avslutter med:

…og tar av meg hatten for det som må sies å være Norges mest vellykkede firmablogg.

Vi bukker dypt og takker for veldig hyggelig ros! Pass nå på å tyne oss når vi ikke gjør bra ting også da!

5 kommentarer

  1. kudos til NRK for å teste nye ting. Det hadde vært interessant å høre mer om deres tanker om hva lokalaviser bør gjøre med nett satsningene sine. Folk spår at lokale tjenester har en stor fremtid. Hva mener dere?

    Svar på denne kommentaren

  2. NRKbeta vant nesten en Gulltagg

    […] Vi ble en av tre nominerte og satt med høy puls da konvolutten ble åpnet. Vinneren ble derimot Norema, men vi er fryktelig stolte av å være en av tre nominerte! Så du fikk ikke helt rett, Martin… […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.