nrk.no

Gratis musikk fra RCRD LBL

Kategorier: Musikk og lyd,Nettjenester & Streaming


RCRD LBL

RCRD LBL tilbyr eksklusiv og gratis musikk fra kommende og etablerte artister. Du kan laste ned en remiks fra Mobys kommende album «Last night» som kommer 31. mars:

After the meditative electronica of 2002’s 18 and the singer-songwriter moves of 2005’s Hotel, Moby returns to the dance floor with a vengeance on his new album Last Night, released on 31st March 2008. Spanning hands-in-the-air, Smiley-faced rave anthems, cosmic Giorgio Moroder-styled Euro-disco, hip-hop both old school and underground, and downtempo, end-of-the-night ambience, Last Night is a dance music tour de force that looks back at Moby’s deep roots in the club scene at the same time as it embraces the future.

Det er ikke første gang Moby gir bort musikk. På nettstedet mobygratis kan du laste ned gratis musikk til ikke-kommersielle film- og tv-prosjekter.

Blant artistene hos RCRD LBL finner du blant annet Sigurd Ros og Sufjan Stevens. Flere av artistene kan du faktisk ikke laste ned – bare streame – som står i litt merkelig forhold til selvskrytet om at «…RCRD LBL is an online record label releasing exclusive and completely free music». Streame musikk… Hm. Ok, det er gratis, men det jeg tror folk helst vil laste ned musikken og ha den med seg bort fra den store skjermen.

Akkurat som med NRKbeta, kan du få oppdateringer fra RCRD LBL på Twitter.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.