nrk.no

Fete konsertbilder fra P3 – gratis

Kategorier: Foto & NRK


Akkurat som at vi i NRKbeta «gir bort» bilder vi tar på Flickr, så gjør NRK P3 det samme. På P3s Flickr-side finner du gromme bilder fra konserter, festivaler og P3sessions. Bildene har en Creative Commons-lisens som gir deg tillatelse…

 • to Share — to copy, distribute and transmit the work
 • to Remix — to adapt the work

Du kan ikke bruke bildene i kommersielle sammenhenger, og du må la både oss i NRK og alle andre bruke de evt. endrede/remiksede bildene under samme vilkår.

P3 på Flickr

1. Justice, 2. Nine Inch Nails, 3. Anja Garbarek, 4. Primal Scream, 5. Cocorosie, 6. Amy Winehouse, 7. Clipse, 8. Lamb of God, 9. Dipset, 10. Heavybård, 11. Queens Of The Stoneage, 12. Cansei De Ser Sexy, 13. The Killers, 14. 120 Days, 15. Lady Sovereign., 16. Amulet, 17. Klaxons, 18. My Chemical Romance, 19. Billy Talent, 20. Slayer, 21. Damien Rice, 22. Interpol, 23. Interpol, 24. Moving Oos, 25. Melvins, 26. Slipknot, 27. Morrissey, 28. Satyricon, 29. Fisherspooner, 30. Satyricon

18 kommentarer

 1. Kanskje Kjetil gjorde samme feil som det jeg gjorde. Trykker man på bildemontasjen kommer den opp som eget bilde. Tryker man på linken «P3s Flickr-side» blir man rutet til P3s på flicker, og får bildene i litt bedre kvalitet.

  Svar på denne kommentaren

 2. Kim Erlandsen

  Kjetil: De siste bildene vi har lagt opp er gamle, tilpasset vårt gamle publiseringssystem. De fleste bildene (som Amy-bildet her) er tilpasset de nye publiseringssystemene og har en bredde på 1200px. Burde være nok til det meste skjermbasert 🙂

  Morten: Du har nok bare truffet mens vi laster opp – Flickr setter «all rights reserved» som default. 🙂

  Svar på denne kommentaren

 3. Hvordan finne gratisbildene hos flickr? | WPNorge.org | WP på norsk

  […] you like this then please subscribe to the RSS feed.Powered by Bookmarkify™ More »Hvis du fant denne posten interessant, så vil du vel abonnere på min RSSfeed! […]

  Svar på denne kommentaren

 4. Spennende statistikk fra 1928

  […] Les også: Fete konsertbilder fra P3 – gratis Klikker du på dette bildet åpner det i full oppløsning. Det vil derfor ta ganske lang tid å laste. […]

  Svar på denne kommentaren

 5. tag: “nrkbetalink”

  […] Siden del.icio.us ofte foregår på engelsk, pleier jeg å tagge alle lenker til norskspråklige artikler med “norwegian”. Så et par tags om emnet for artikkelen – ellers blir det bare kaos. Jeg pleier også å kopiere teksten der NRKbeta omtales inn i “notes”-feltet. Her er et eksempel – hvor tanketom skriver om Hovefestivalen – med bilder fra P3s fete Flickr-konto, og henvisning til artikkelen vår om samme. […]

  Svar på denne kommentaren

 6. BBC bruker Qik og Phreadz til brukerrespons

  […] Om mange av brukerne våre putter bildene sine på Flickr, ja da gjør vi det samme (slik som P3 og NRKbeta gjør). Om mange bruker Twitter – så må vi være der […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.