nrk.no

Streame live fra mobilen din til nettet

Kategorier: Mobil,Nettjenester,Streaming & Video


Som vi fortalte om i artikkelen «NRK Urørt tester livestreaming fra mobil via Bambuser» så finnes det nå løsninger for å sende live video direkte fra mobiltelefonen din til nettet. Bambuser har en løsning, og nå kommer Kyte (som vi har skrevet om flere ganger før) etter med en lignende løsning – foreløpig i beta. Kytes løsning forutsetter at du har Nokia N95 (som vi også har skrevet endel om ja). Vi skal teste og komme tilbake til erfaringer. I mellomtid er det bare å teste du også, så hører vi gjerne fra deg hvordan det gikk i kommentarfeltet under!

6 kommentarer

  1. Det begynner å bli en del slike tjenester etterhvert nå. Justin.tv var kanskje den første kjente som gjorde det for én person (tror jeg), men som så etterhvert ble en tjeneste åpen for alle. Ustream.tv var også ganske tidlig ute, men nå er jo, som Morten nevner, Qik den nye store, som jo til og med har klart å få med seg World Economic Forum! Skulle likt å vite hvordan de gikk fram for å få til den dealen. Men det er flott at NRK velger å gå for en nordisk løsning! Skulle jo nesten bare mangle.. 🙂

    Svar på denne kommentaren

  2. Qiks tilstedeværelse på Davos var nok på grunn av at Robert Scoble løp rundt med en N95 og en betakonto hos dem. Ellers har du også Flixwagon som alternativ. Jeg har testet Qik, Kyte og Flixwagon og foretrekker foreløpig sistnevnte på grunn av videokvalitet. Jeg har ikke testet bambuser, men dette skal jeg få gjort i løpet av helgen.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.