nrk.no

NRK Lydverket med nye sider

Kategori: NRK


Lydverket

Lydverket har lansert nye sider. De nye sidene er bygd på systemet WordPress, og er langt opp som en blogg, hvor redaksjonsmedlemmene skriver om alt fra reportasjer fra tv sendingene, til Lydverkets spillelister på P3 eller mer generelle musikknyheter.

Embedded video fra P3TV‘s videosystem BrightCove og musikkanmeldelser finner du også.

Check it out!

12 kommentarer

 1. Marius Oppedal

  Og forøvrig, noen sjangs for å få utvidet feeden med litt bilder? Gjør det så ekstremt mye mer attraktivt i readeren min, kommer jo og hilser på uansett når jeg må kommentere 😉

  Svar på denne kommentaren

 2. Noen spesiell grunn til at dere ikke legger sakene opp på nrk.no/p3? Burde jo vær bra til drive trafikk til siden og er jo høyst relevante saker. Gjelder forøvrig Osenbanden bloggen, og mulig andre blogger som jeg ikke vet eksisterer. Det hadde sikkert gitt flere besøkende til nrk.no/p3 siden det hadde vært flere oppdateringer på siden.

  Svar på denne kommentaren

 3. Kim Erlandsen

  Et legitimt spørsmål det ja. Grunnen er rett og slett kapasitetsproblemer pga forskjellige publiseringsløsninger. I løpet av noen uker/mnd’er håper vi at nrk.no/p3 kommer til å inneholde siste oppdateringer fra Lydverket, Osenbanden, Urørt osv osv.

  Vi gleder oss ganske mye allerede 🙂

  Svar på denne kommentaren

 4. Øystein N.

  Hei.
  Er Lydverkets nettsider nå permanent fjernet fra nrks servere?
  Via P13s morgenmusikk kom jeg i dag på at Lydverket hadde masse godt stoff om Kaizers, men alle innfallsvinkler jeg forsøker trenge inn i Lydverkets sider strander i en strekg arkiv.nrk.no-side som sier at det ikke finnes noe materiale.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.