nrk.no

I kveld (på NRK2)

Kategorier: NRK & TV


Christian Strand

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 22.20 til 22.50 vil Christian Strand være programleder på «I kveld» – NRK2s nye debattprogram. «I kveld» har egen side på nrk.no/ikveld – og «I kveld»-gruppe på Facebook. Christian trenger din hjelp:

Jeg vil satse på å gå litt utenom den brede nyhetsmotorveien, ved ikke å ha akkurat de samme gjestene som alle de andre nyhetsprogrammene. Men temaene skal likevel være aktuelle. Jeg håper å kunne utdype sakene som er i nyhetsbildet. Jeg vil invitere mennesker jeg tror har noe interessant å fortelle, mennesker som kan sette ting litt i en sammenheng, og kanskje tilby andre synsvinkler.

Det vil etterhvert bli mulighet til å sende inn videospørsmål, og under produksjonen av piloten brukte «I kveld» Skype med video for å snakke med en seer.

Gi Christian tilbakemeldinger i Facebook-gruppen eller via e-post/sms.

Legg også merke til at du kan legge igjen kommentarer på flere av nettsidene til «I kveld».

3 kommentarer

  1. Stilig program! Hvordan klarte de å få videoen ut fra Skype? Har slitt med det på boksen her i stua. Å få videosignal (overlay) ut fra Skype til tv-en uten at du må dra Skype-vinduet over og maksimere har vist seg som et lite helvete..

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.