nrk.no

CES 2008 – Dag 0

Kategori: Konferanser og messer


Dagen i dag har vært pressekonferansenes dag her på CES. Alle gigantene i elektronikkbransjen har holdt pressekonferanser og lansert en ufattelig mengde nye produkter. LG, Toshiba, Panasonic, Sony, Sharp, Phillips og en haug med andre har sluppet diverse katter ut av sekkene.

Ut ifra hva vi har blitt forevist idag har vi mye å se fram til og rekke over når messehallene åpner i morgen. Blandt mylderet av flatskjermer, mobiltelefoner, laptopper og iPod stash, fanget Casio’s nyeste videokamera interresen vår.

Casio EX-F1 er i stand til å skyte video med 1200 bilder pr sekund, noe som gjør at du får en vanvittig slow-mo effekt. Desverre forminskes bildet til ubrukelige 336x96px ved full oppløsning, mens hvis man skyter i 300 bilder pr sekund oppnår en høyere oppløsning med mye av den samme herlig slow-mo’en.

Håper å få litt mer hands-on på denne i morgen. I mellomtiden kan dere se denne lille skrytefilmen:

Klokken 18:30 lokal tid går Bill Gates på scenen for å holde sin aller siste KeyNote på CES. Engadget følger arrangementet live.
Bill Gates at CES 2007. Photo by Domain Barnyard
Photo by: Domain Barnyard

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.