nrk.no

Er bufring et problem?

Kategorier: Moro,NRK & Video


Bård, Harald og Atle lurer på om bufring er et problem?

(Flash video – om du leser NRKbeta i en en nyhetsleser må du kanskje klikke deg gjennom til originalartikkelen for å se videoen.)

Den originale artikkelen finner du på Ut i vår hages sider på nrk.no. Ut i vår hage har premiere 10. januar på NRK1:

Når de nye halvtimes episodene med Uti vår hage sendes, vil det i tillegg være en hel times sending etter programmet, som bare vises i nett-TV. Her vil Bård, Harald og Atle svare på spørsmål fra seerne, fortelle mer om episoden som nettopp er blitt vist og vise andre videoklipp.

– Alle episodene er opprinnelig på 40 minutter, så det er mange ting vi har måttet klippe bort som vil vises her, sier Harald.

Du kan også lese om vårt nye nett-tv i «Ny Nett-TV fra NRK».

14 kommentarer

 1. Håvard Pedersen

  Slenger meg på ironipåstanden. Innslaget stoppet for bufring 3 ganger i løpet av avspillingen, og jeg sitter på 100mbit Uninett. 🙁 Så her har dere en stemme MOT Brightcove. 😉

  Svar på denne kommentaren

 2. Gikk fin og ubufret hos meg. Veldig morsomt.
  Men noen som er verre enn bufring er full grøfting. NRKs nettradio som krasjer både SAfari og Firefox etter at windowsmedia avspilleren ble oppdatert her om dagen. Denne «flipp for mac» quitctime componenten deiset ned som en oppgradering. plugin modulen har versjon 2.2
  Noen mac brukere her som har samme erfaring eller kanskje til og med en løsning.

  Svar på denne kommentaren

 3. Eirik Solheim (NRK)

  @ruuuty:
  Vi ser på forskjellige distribusjonsmetoder for tiden. Brightcove utvider stadig, men det er klart at haugevis med servere koblet direkte til NIX i kombinasjon med masse servere ute hos for eksempel Telenor og NextGenTel vil gi best ytelse i Norge.

  Å kunne levere nok båndbredde til innslag som plutselig blir veldig populære er en stor utfordring.

  Svar på denne kommentaren

 4. @ Erland: Har så vidt prøvd siste Flip4Mac-oppdatering, og den virker enda mer ustødig enn tidligere, ja. Skjønner ikke hva de driver med, for de gir stadig ut nye oppdateringer, og det blir verken mer stabilt eller flere nyttige funksjoner.

  Svar på denne kommentaren

 5. Hvordan få folk til å ønske at ting tar lang tid

  […] Det er ikke ofte at man vil at ting skal ta lang tid når man herjer rundt på internett. Vi vet alle at for eksempel bufring er usedvanlig irriterende. Når du så lager en funksjon som uten tvil kommer til å ta litt tid er det veldig viktig å gi dine gjester en veldig tydelig tilbakemelding. […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.