nrk.no

Klassisk feilmelding

Kategorier: Moro & Windows


Jeg vet at vi nettop gjorde litt narr av et stort amerikansk programvarehus, men denne må vi jo bare poste. Selv om det går ut over samme firma. Da vi skulle oppgradere vårt kjære mediesenter med Windows Vista Service Pack 1 ble vi utsatt for følgende feilmelding:

Yes or No?

To install the service pack, you must run the Windows Vista Service Pack 1 install. Are you sure you want to cancel? Yes or No?

Tja. Ikke godt å si…

4 kommentarer

  1. Haha, klassisk. Minner meg faktisk om da jeg skulle ordne billån hos DnB NOR tidligere i høst. For å få lånet, måtte jeg ha vognkortet i mitt navn. For å få vognkortet i mitt navn, måtte jeg ha pengene (som eieren skulle ha). En evig sirkel, på en måte som en feedback dere skrev om tidligere 😉

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.