nrk.no

LeWeb3 i Paris

Kategorier: Konferanser og messer & Uten kategori


Paris

LeWeb3 i Paris – midt i julerushet

LeWeb3 er en stor web-konferanse i Paris, med en utrolig liste av toppfolk som skal dele sine erfaringer med verden: Evan Williams (Twitter), Kevin Rose (Digg – som ble intervjuet tidligere i dag), Hans Rosling (han med den utrolige TED-videoen), Philippe Starck (verdens hotteste designer), Joi Ito (bloggekjendis), Clay Shirky (New York University) og ikke minst arrangøren selv, Loic Le Meur (Seesmic).

5 kommentarer

  1. […] På LeWeb3 kåres årets startup – og vinneren i år ble Goojet. På nettsiden kan du melde din interesse for å være med å teste ut Goojet, som ennå er i beta-versjon. Når registreringen er i orden får du en link tilsendt på SMS, og du laster ned en mobilapplikasjon som kommuniserer med nettsiden. I mobilapplikasjonen får du et iPhone-lignende brukergrensesnitt hvor du har tilgang til de tjenestene du selv velger å putte der. Slik vil Goojet se ut i bruk. Bak ser du nettsiden hvor du setter opp tjenestene du vil ha, og i høyre bildekant ser du hvordan de samme tjenestene vil se ut på mobilen din. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.