nrk.no

LeWeb3: Hvordan gjøre nettstedet sosialt?

Kategorier: Det sosiale nettet,Konferanser og messer & Uten kategori


Kevin Rose

Kevin Rose intervjues av Sarah Lacy på LeWeb3 i Paris

Kevin Rose – mannen som startet Digg – ble intervjuet av Sarah Lacy. Temaet skulle være «Hvordan gjøre nettstedet ditt sosialt» – men det ble et ukebladintervju med spørsmål som «Hva liker du best – Supermann eller Captein America?». Kevin svarte «Supermann… Han kan jo fly!». «Vin eller øl? San Fransisco eller Los Angeles?» Vin og San Fransisco.

Hvordan finansiere prosjekter

Et par relevante poenger kom frem mellom kjendispratet. Kevin Rose ble spurt om han hadde noen tips til nye gründere. Han svarte at mange nystartede firmaer samler inn masse penger tidlig, fordi folk er redde fordi de ikke har en 9 til 4 jobb. Kevin har mere tro på å få tak i pengene underveis – «organic funding». F. eks. at du jobber med prosjektet ditt mens du har en annen jobb, se om du kan få ting på beina uten masse penger først.

Kopier

Kevin, som har vært med på den store kreative bølgen som ledet fram til web 2.0, synes det er kjedelig at internett preges av idétørke for tiden. – Det er lite innovasjon i bransjen og selv om mye hypes på konferanser er det er lenge siden vi så noe banebrytende som Facebook, del.icio.us og de greiene. Hver gang det kommer en ny ide, så kommer det hundrevis av dårlige kopier.

1 kommentar

  1. Kevin Rose åpner FOWA

    […] fjes er herlig anti-geeksk og et av de som selger best på konferanser for tiden. På LeWeb 07 ble han intervjuet på scenen talkshow-style og spurt om hvordan han taklet å være den første nettkjendisen med groupies. Tåpelig eller […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.