nrk.no

Speed Racer

Kategori: Film


Speed Racer

Andy Wachowski og Larry Wachowski ble legendariske da de lagde Matrix-filmene (selv om treer’n kanskje var vel far out…) Nå kommer de med ny film satt til racingmiljøet: Speed Racer. Grunnen til at du leser om det her på NRKbeta er effektene. Å se racerbiler kjøre på vanlige runde baner med grå asfalt blir ikke helt det samme etter det her. Tenk Pixars «Biler» mikset med Det femte element, Matrix og 50-tallet.

Speed Racer

Trailerne ligger ute i nydelig HD, og filmen har premiere i mai.

Speed Racer

3 kommentarer

  1. NRKbeta med filmtrailer-nytt.. Hyggelig å se! Men hvorfor skal egentlig øyenbrynet heve seg for «Speed Racer»? Her kommer en liten ‘rant’… Greit nok at effektene, som er laaangt forbi over-the-top, kanskje blir imponerende innenfor sin sjanger, men traileren ga meg knapt lyst til å se filmen i det hele tatt. For hva er det egentlig å se?

    I USA er vel «Speed Racer» en etablert merkevare, men for en uinvidd er det en ekskluderende presentasjon av universet i traileren. Og skuespillerne virker helt «off», selv om man tar filmens karikerte stil med i betraktningen.

    «Å se racerbiler kjøre på vanlige runde baner med grå asfalt blir ikke helt det samme etter det her.» – Hvorfor blir det ikke helt det samme? Jeg kom til å tenke på kortfilmen til George Lucas, 1:42:08: A Man and his Car (1966), som i løpet av noen minutter klarer å skildre på en glimrende måte følelsen av fart, racing og spenning. Filmen har ikke et eneste pixel i seg.

    Svar på denne kommentaren

  2. Har vel lite med kva eg forbinder med NRK Beta å gjere…ikkje er det ny teknologi, ny dippedutt, nytt media eller viktig i livet :). Er jo HD, men en filmtrailer i HD er ikkje noko nytt idag. Hadde traileren vært tilgjengeleg for streaming som torrent eller noko hadde det vært noko som kunne blitt nevnt her. Men, ikkje ta den posten her så veldig alvorleg. Kvalitet er betre enn kvantitet (antall blogginnlegg)

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.