nrk.no

Trigger happy – om spill, kino, maleri, litteratur og psykologi

Kategorier: Design,Film & Spill


Trigger Happy

Steven Poole gir bort gratis kopier av boken «Trigger happy» – en bok om estetikken i spill, sett i forhold til kino, malekunst og litteratur. Innsiktsfullt og personlig skrevet, med kapittel som «artenes opprinnelse», «elektriske sauer», «falske idoler» og «livstegn».

Like most children, I used to find battery-powered flashlights fascinating toys. I’d smuggle a flashlight into bed and turn it on after lights out, beaming whirling patterns onto the ceiling for what seemed like hours. The quality of light just before the batteries ran out was my favorite: a barely visible golden specter, loopingly scrawling its message in a hieroglyphic tongue. It was a mystery.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.