nrk.no

Klokt om fildeling

Kategori: Fildeling


Under tittelen «Fildeling er framtida« skriver Eirik Newth mye bra:

Fildelingens popularitet handler ikke bare om pris og evne til å forstå hvordan ungdom tenker, men også om brukervennlighet. Fra et enkelt grensesnitt kan man få tak i det aller meste, med et minimum av bryderi, og i åpne formater.

Hele artikkelen finner dere på Dagbladet.no. I kommentarene under saken finner dere det vanlige hylekoret med pirater versus produsenter, men innimellom en del meget fornuftige synspunkter der også. I tillegg følger Eirik opp også på sin egen blogg.

I NRK har vi både diskusjoner og tester gående i forhold til å benytte fildeling som distribusjonsmetode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.