nrk.no

10 millioner klipp vist i NRKs nett-tv i oktober

Kategorier: NRK,NRKTV,TV & Video


NRK nett-tv

NRKs nye nett-tv er en formidabel suksess. I oktober 2007 ble det spilt av over 10 millioner klipp, og dermed har vi over 100% økning på under ett år. Mange har oppdaget at vi legger ut episoder av populære dramaserier i nett-tv. For tiden kan du se episoder av både Berlinerpoplene og Forbrytelsen.

Bye & Rønning, Nytt på nytt og Lydverket ha også mange visninger i NRKs nett-tv.

Mange av de mest sette klippene er fra kategorien «Barn». Unger elsker å se ting om igjen, og det kan de i nett-tv. Dessuten gjør det hverdagen lettere for stressede foreldre, at ungene kan få sett det de gikk klipp av i nett-tv.

Etter at vi fikk nytt design og bedre funksjonalitet på nett-tven, synes folk den er lettere å bruke og finne fram i. Vi tar fortsatt i mot tilbakemeldinger: Ris, ros, ting ikke virker, ting som virker osv. Vi jobber allerede hardt med neste versjon og kan love at vi skal fortsette å levere Norges bredeste og beste tilbud på lyd og bilde på nettet.

4 kommentarer

 1. Det hadde vært fint med en direktelink til mediastrømmen også, slik at det er enkelt å spille av direkte i Windows Media Player, for oss som ikke har den vanligste nettleseren. Og på sikt hadde et mer tilgjengelig format vært stas.

  Svar på denne kommentaren

 2. […] Vi har akkurat passert 100 fans for NRKbeta på Facebook. Vi er mao. litt bak NRKs nett-tv (ca. 5 nuller), men minst like stolt! Tusen takk alle! Minner også om Facebook-gruppen vår. Og at vi er supertakknemlige for alle tips. Send til nrkbeta hos gmail.com eller bruk kontaktsiden vår. facebook loveDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Asbjørn Ulsberg

  Jeg vil bare si «hør, hør» til Jan Henriks kommentar. Naturlig flott, gratulerer, osv., med at Nett-TV har 10 millioner avspilte klipp, men jeg tror antallet kunne vært mye høyere om Nett-TV hadde vært mer tilgjengelig for folk. Nedlastbare videoer, direktelenker til videofilene og et mer åpent og standard-basert format hadde gjort veldig mye. Ikke end opp som Torry Pedersen replisér «Vi har jo X antall brukere, så vi må jo gjøre noe riktig» på konstruktiv kritikk — det er bare ignorant og frastøtende.

  Egentlig skulle det bare mangle at almenkringkasteren publiserte alt innhold i standardiserte formater, uavhengig av hva almenkringkasterplakaten sier. Men slik er det altså dessverre ikke.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.