nrk.no

Comdays 2007: Nå kan du se NRK1 og NRK2 på Zattoo

Kategorier: Linux,Mac,Streaming,TV,Video & Windows


Zattoo

Jeg traff folkene bak Zattoo på Comdays, og de kunne fortelle at Zattoo nå kommer i norsk versjon. De lovte den skulle være oppe i går kveld, men det ble forsinket. Nå er det oppe og går, i følge Ronny-André som får inn NRK1 og NRK2 hos seg. Dette er de andre kanalene:

Al Jazeera English, Deutsche Welle, France 24 English, LUXE.TV, NRK1, NRK2, sumo.tv, The Poker Channel, TVP Polonia

Ikke akkurat en stjerneliste, men det er en start. Her jeg sitter på hotellet i Barcelona får jeg ikke inn noen norske kanaler fordi det er begrensninger utfra IP-adressen du bruker. Men til gjengjeld er det en sykt lang liste med andre kanaler:

DMAX, DSF, 3sat, Giga, MTV, TV Gusto, VIVA, abc NEWS NOW, Al Jazeera English, Antena 3, ARD Das Erste, arte (D), arte (F), BBC World, Bloomberg TV, Canal 24 Horas, Canale 5, CNBC Europe, CNN International, Cuatro, Deutsche Welle, EuroNews, EuroSport, Extremadura TV, France 2, France 3, France 5, France 24 English, Game TV, Italia 1, kabel eins, Ki.Ka, La 1, La 2, laSexta, La 7, M6 Suisse, n-tv, ORF 1, ORF 2 Europe, Pro7 Schweiz, Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rete 4, RTL II, RTL Schweiz, Sat.1, SF 1, SF info, Star TV, sumo.tv, Super RTL Schweiz, Telecinco, Teledeporte, Telezüri, TF1, TSI1, TSI2, TSR1, TSR2, TVE Internacional, TVP Polonia, VOX, WDR og ZDF (puh).

Og ingenting bra på noen av dem. 😉

Les mer om Zattoo i vår artikkel fra juni i år. Zattoo kan du nå kjøre både på Windows, Mac OS X og Linux. Bra folk!

Var dette interessant? Se alle artikler fra Comdays 2007

4 kommentarer

  1. Skrev en kommentar på «originalpostingen» deres om hvilke kanaler de får i Danmark.

    Der kan de få både danske, svenske og norske pluss noen til. Litt merkelig det der, at det er så forskjell på kanalutvalget.

    Svar på denne kommentaren

  2. Zattoo Satellite Relay at stepheno.net

    […] Apparently since none of the stream/material is stored, they do not run into many of the restrictions that would apply. In addition Zatoo restricts channels geographically. That rises my question what happens if I wanted to access NRK while overseas? As the activity on Zatoo’s forum demonstrates Zatoo is in high demand and countries around the globe are hoping to have their channels be the next addition. (Øyvind Solstad, working for Norwegian Broadcasting, NRK, met the guys behind Zattoo in Switzerland(?), who told him about expanding Zattoo to Norway to include NRK1 and NRK2. I was overjoyed.) Bookmark this post: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.