nrk.no

Musikk på armbånd

Kategorier: Musikk og lyd & Netthandel


Det er flere som vil selge musikk på USB. Gruppa Matchbox Twenty selger det nye albumet sitt «Exile on Mainstream» på et USB-armbånd:

Matchbox Twenty’s new album, Exile on Mainstream, is being sold on a USB bracelet. Available exclusively at Best Buy, the $35 item includes all 17 songs from the album (released Oct. 2), music video How Far We’ve Come, another video with band interviews, a digital booklet with album art and other band items to customize your computer.

Plateselskapet fikk idéen etter suksess med å selge Willie Nelson-konserter på USB-armbånd (du finner dem til salg på All Access Today). Jeg synes fortsatt det er en dårlig idé å selge folk elektronikk og plast for å kunne høre på musikk, når man like godt kunne lastet det ned på nettet. Men det å selge konserter er noe flere burde gjøre. Spesielt om man kan kjøpe konserten rett etter at den er slutt. Det tror jeg mange fans ville gjort – man kan selge et kort med kode som gir tilgang til å laste ned konserten hjemmefra, i stedet for å bruke USB-armbånd.

Matchbox Twentys armbånd kan du også kjøpe hos All Access Today.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.