nrk.no

Smykker som reagerer på kroppen din

Kategorier: Design & Gadgets


Skintile 1

Foto: Philips

Philips og STELLA Project samarbeider om en helt ny type smykker og kroppspynt kalt Skintile. Smykkene har sensorer som reagerer på kroppen din, om du er stresset, varm, nervøs osv. De forandrer farger etter data fra sensorene, og kan utstyres med små display som forandrer seg. De er «strekkbare» og kan sno seg rundt armer og festes til kroppen. Kan ikke si annet enn at dette ser veldig spennende ut, og vi kommer til å se mange nye produkter som blander elektronikk og estetikk/kunst på nye måter.

Skintile 2

Foto: Philips

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.