nrk.no

Aggresjonsdempende USB-hub

Kategorier: Gadgets & Moro


USB-hub, type

Litt ekstrautstyr på USB-hub’en er alltid fint.

Du sitter på kundeservice og har nettopp lagt på røret med den mest irriterende personen så langt i dag. For å få ut litt aggresjon lukker du øynene og ser for deg at du sprenger hele verden rundt deg til kosmisk pulver. Hvor effektiv denslags dagdrømming er avhenger av din fantasi og evnte til å visualisere.

For å hjelpe litt på illusjonen har noen flinke folk laget en litt utvidet USB-hub. The USB armageddon hub. Komplett med industristyrke brytere, blinkende rødt lys og eksplosjonslyd.

Instruksjoner

1-2-3-bang!

En meget enkel instruksjon, som må følges nøyaktig forteller hva du skal gjøre. Så er det bare å lukke øynene…

For at dere skal få full effekt må dere jo også få en liten video. Vi snakker jo om lyd og blinkende lys. Vanskelig å beskrive med tekst og stillbilder.

For ordens skyld. Selve huben har fire porter.

Yepp. Fire porter.

Helt sant. En vanlig hub med fire porter.

(Takk til Christoffer Edmunds som helt frivillig og med egne surt oppsparte penger kjøpte denne fantastsike duppeditten fordi han mente at noen borte i kroken vår burde få ut litt aggresjon)

1 kommentar

  1. Nerdegaver: Kameleon

    […] Tror vi legger til denne til nerdegave-listen. Problemet er at den strider mot både regel 2 og 3 her, så egentlig burde vi ikke. Ok, under tvil postet. Og i morgen kommer Eirik med en minst like syk. USBDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.