nrk.no

Amazon selger nå musikk uten DRM

Kategorier: DRM,Musikk og lyd & Netthandel


Som vi har nevnt tidligere, vil Amazon selge musikk uten DRM. Butikken er nå åpnet, med et utvalg på ca. 2 millioner låter (iTunes har rundt 8 millioner), alle til nedlasting i mp3 med 256 kbps. En typisk låt vil da bli 5 MB, og det følger med cover art med alle låter.

Amazon mp3

Amazons nye mp3-butikk har kjempeutvalg av musikk, tilpasset din tidligere kjøpsprofil

Desverre får du ikke kjøpe uten et kredittkort registrert med en amerikansk adresse, så nordmenn kan i utgangspunktet ikke handle der. Du kan evt. prøve musikkonlines nye butikk, som også åpnet i dag.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.