nrk.no

Karakterer

Kategori: Nettjenester


Vi testet sezwho (som forsåvidt var fint, men ingen brukte det). Og dumpet det igjen, til fordel på stemmer på kommentarene. Som vi nå dumper. Ja, sånn er det på NRKbeta.

Dere som kommenterer skal slippe å bli stemt på. Det funker kanskje på Digg, men her funket det ikke. Vi liker derimot å få vite hva du syns om det vi selv skriver, så nå finner du stjerner under hver artikkel på NRKbeta. Klikk på stjernene for å stemme. Anonymt og fint. Så ser vi hvor lenge vi beholder den muligheten…

6 kommentarer

 1. Å stemme på kommentarer er bra dere ble kvitt. Ikke at det irriterte meg, men er bare unødvendig å ha sånne ting som ingen bruker.

  Hvis folk tar i bruk ratingfunksjonen på postene er det kanskje greit å ha en liste et eller annet sted med de høyest verdi, sånn at de er enkle å få tak i?

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Takk, det var hyggelig at du er enig i den avgjørelsen! Når vi har hatt på avstemning en stund, skal vi legge ut populære artikler. Foreløpig er det for lite data til at det er brukbart.

  Svar på denne kommentaren

 3. Martin Bekkelund

  Takk for at dere tok til etterretning mitt (og flere andres) ønske om å fjerne kommentatorvurderingen. Når det gjelder karaktergivning av artikler dere skriver synes jeg det er en bedre løsning. Det gir leserne mulighet til å gi tilbakemeldinger på det som skrives uten at man må legge igjen en kommentar. Imidlertid er det en risiko for unyansert stemmegivning, men det får heller være.

  Fint om dere kanskje skriver noen ord om hvordan denne løsningen fungerer etter en tids bruk.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.