nrk.no

Registrert på Google Maps Norge

Kategorier: Nettjenester & Søk


Vi var ikke altfor imponert over Google Maps i norsk versjon da den kom. Men – som vi skrev – dette har potensialer om mange legger inn bedriftene sine. Vi har gjort vårt, og NRKbeta er nå lagt inn. Søker du på maps.google.no, under tab’en bedrifter, så får du opp følgende:

NRKbeta på GoogleMaps

Så da er det bare å få lagt til bedriften din. Husk: Hvis folk ikke finner deg når de søker etter deg, så finnes du ikke…

Men ikke maps.google.com???

En snodig ting er at NRKbeta ikke er registert på maps.google.com. Og det er vel der de fleste ville søke.

5 kommentarer

 1. Bjarne Sverkeli

  Dere er registrert, men i sin uendelige visdom har Google valgt å la Nord-Amerika fylle hele ruten når du åpner maps.google.com, og søket er lagt opp slik at du kun får treff hvis det du søker etter ligger på kartet som vises. Hvis du sleper kartet til venstre, slik at Norge kommer inn på skjermen, så finner du nrkbeta.

  Svar på denne kommentaren

 2. Hva er det Google pønsker på?

  […] Disse bygningnene er alt plassert ut i Google Earth, slik at det er ikke noe stort hinder for å la mennesker gå rundt i dem. Og la de som holder til i bygningene lage virtuelle butikker, virtuelle barer, virtuelle hva som helst. Allerede vet Google hvem som holder til hvor, og de har et sosialt nettverk i Orkut som kan brukes for å koble brukerne til hverandre sosialt, som i Facebook. Instead, it makes sense for Google to mesh a bunch of its tools into one, thus creating a whole new advertising opportunity aimed at people, er, avatars, who are “walking” down virtual (real) streets to check out virtual (real) stores and businesses. And if Google wants, it could incorporate some of its more social ventures, such as social networking site Orkut and Google Talk, in order to motivate users to spend more time there. […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Ir.C.Kluftødegård

  Google Maps viser veg til vår eiendom på feil måte, sender til vill område med teksten- UKJENT VEG. Det gikk 4 år fra min kamp og endring, men ingen nytte, ikke noen forandring i opplysninger. Er det mulig? Ja, vi lever med dette. Og hva videre?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.