nrk.no

Se Lars Monsens nye serie før alle andre

Kategorier: NRK & TV


Lars Monsen

Lars Monsen har oppholdt seg på Nordkalotten i 365 dager og dette blir snart en ny serie på NRK. Vi ønsker tilbakemeldinger fra publikum før serien ferdigstilles og du har dermed muligheten til å se serien før den sendes på tv. Vi inviterer til visning onsdag 10. oktober og torsdag 11. oktober kl 18.30 til ca. 20.30 (tirsdagen er allerede fullbooket).

Send oss en e-post og meld deg på med med navn, alder, telefonnummer, gjerne litt om din bakgrunn og hvilken kveld du foretrekker. Når du har fått tilbakemelding på e-post om hvilken dato du kan komme på, møt opp kl 18.30 i TV-resepsjonen på NRK, Marienlyst, Bjørnstjerne Bjørnsons Plass 1. Vi holder på til ca. kl 20.30 med å se to episoder og svare på noen enkle spørsmål skriftlig og muntlig.

Førstemann til mølla og bindende påmelding! Tips gjerne andre som du tror kan tenke seg å være med. E-postadressen er monsen og så domenet vårt, du vet NRK med punktum og no bak.

Sjekk gjerne nettsiden før du kommer: nrk.no/monsen. Du kan også finne mere informasjon i en egen gruppe på Facebook.

5 kommentarer

  1. jeg har sett alle turene dine. Og jeg har blitt sjikkerlig inspirert reg skal dra på 4-5 overnattings turer en med mormor, en med Marius(en venn av meg), to med pappa og en med mamma så tusen takk for å gjøre meg Vildmarksglad!

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.