nrk.no

Bloxorz

Kategorier: Moro & Spill


Bloxorz er et sterkt vanedannende nettspill, hvor formålet er å vippe en kubbe ned i et hull. Det høres enkelt ut, men bare etter et par brett må du planlegge masse skritt tilbake for å komme på riktig sted til slutt.

Bloxorz

Når du trykker på piltastene, tipper kubben den veien du ønsker. Neste piltrykk reiser den opp igjen. Så er det om å gjøre å ikke falle utenfor. Målet er altså å falle nedi hullet, og da må du ligge slik til før det siste trekket:

Bloxorz

Etterhvert blir det MYE vanskeligere. Da er det smalere, det er ikke plass til å snu, det er bruer som åpner og lukker seg, områder med heller som ikke tåler at kubben står oppreist osv.

Bloxorz

En lur «feature» er at du kan skrive opp en kode som står oppe i høyre hjørne. Om sjefen kommer, kan du avslutte spillet i en fart. Og så starte senere ved å taste inn koden igjen.

6 kommentarer

  1. hej jegvill så gerne vinde det der spiil men det er som om det ikke går ann for for mig! især fordi bane 9, ikke går ann! for mei! Hober af hele mit jerte at i hjælpe mig igennem! min værdag, er hård og denne glæde er meget stor me mei…men det går inta ann! helpe mee! med 4 store hjerte hilsener fra Inger Ps: jers side her er bare bra!

    Svar på denne kommentaren

  2. Jøøørn og resten af familien!

    heson igen alle mine nye venner! der er nu gået 2,5 minytter siden sist da vi mødtses på denne bra sita! men jeg ville åh så gerne vinde bane 9! som bare ikke vil gå ann, for mei! det er som om, nogle vil straffes mei, fordi jeg slog den mand i kuraasik ihjel! ej det var bare en for sjov, det er bare bra!
    nå men heson mine nye venner fra denne fantastiske sita! mange hjerte lige hilsnor Jørnn.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.