nrk.no

Send oss dine tanker om NRK som video

Kategorier: Mobil,NRK & Video


E-post og kommentarer er vel og bra. Men hallo – dette er 2007. Da bruker vi mobiltelefoner og video! Så her er dealen: Du tar opp en video av deg selv på mobilen din eller med et webkamera. Så sender du den til e-postadressen du ser på bildet her.

NRKbeta Kyte

Da kommer den med på vår nye Kyte-kanal, som du enten ser her, eller hos kyte.tv.

Noen retningslinjer

Vi ønsker tilbakemeldinger om NRK generelt: Hva synes du om NRK? Vi er spesielt interessert i å vite hva du mener vi bør gjøre bedre? Eller annerledes? Eller om du mener det er ting vi ikke gjør – som vi burde gjøre.

Filen kan være maks. 50 MB. Og det du skriver i emnefeltet blir tittelen på «showet» ditt. Vi venter spent! Det ligger også en chatte-funksjon i systemet, som du kan bruke mens du ser på andres filmer. Klikk «LiveChat» nede til høyre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.