nrk.no

Ring deg selv i fremtiden

Kategorier: Mobil & Nettjenester


«Møte seg selv i døra», heter det. Og nå kan du møte deg selv i telefonen. Netcom har lagd en (rett og slett) grisefin minisite kalt «Ring deg selv i fremtiden»:

Fremtiden

Netcoms «Ring deg selv i fremtiden»

Du går inn på «Ring deg selv i fremtiden», og svarer på endel spørsmål om den fremtidige telefonsamtalen. Først hvordan du føler deg akkurat nå (klikk på bildene for større):

Fremtiden 2

Hvordan har du det nå?


Så kan du velge om du vil svare på noen spørsmål om ditt fremtidige jeg. Det er vel dette som Netcom får ut av dette, en konstant måling av hva unge folk tror om fremtiden. Og så klart det å kunne vise et kult produkt til både kunder og potensielle kunder. «Ring deg selv i fremtiden» kan nemlig brukes både av Netcom-kunder og alle andre med mobil i Norge.

Fremtiden 3

Hva tror du om fremtiden?

Så er det bare å velge når du skal ringes opp av deg selv. Kanskje en fordel å sjekke kalenderen før du velger?

Fremtiden 4

Velg når du vil bli ringt opp av deg selv!

Siste trinn er å taste inn telefonnummeret ditt. Du får en kode på SMS som må tastes inn på siden igjen (slik at du ikke kan tulle med kompiser). Deretter ringes du opp av et nummer i Danmark, du får en kort intro og leser så inn meldingen til deg selv og avslutter med firkant-tast.

Og på angitt dato blir du ringt opp, og meldingen du leste inn blir spilt av, sammen med en beskrivelse av hvordan du følte deg på det tidspunktet du leste inn beskjeden. Det er samme skuespiller som leser beskjedene som brukes på nettsiden. Dette er i det hele en veldig bra gjennomført tjeneste, med masse lekre detaljer og nydelig design. Og unektelig litt mere elegant enn å booke møter nesten 8 år inn i fremtiden i Outlook…

Tjenesten er laget av veldig flinke Jimmy Royal, som også har en introfilm for tjenesten på sidene sine. Det ser ut som Mona, Ida, Anders, Per Olav, Håvard og Snorre har samme bra smak på filmer som redaksjonen i NRKbeta. «Last night, Darth Vader came down from planet Vulcan and told me that if I didn’t take Lorraine out that he’d melt my brain.»

1 kommentar

  1. Øyvind Solstad (NRK)

    Der ble jeg ringt opp av meg selv i fortiden. Mannen fra skjermen hilste og ba meg taste 1 for å høre beskjeden.

    Og et minutt etterpå fikk jeg en SMS fra Netcom, hvor det sto hvordan jeg hadde følt meg da jeg la inn meldingen, og svar på alle spørsmålene.

    Stilige saker. Det er bare å begynne å sende julehilsner, bursdagshilsner osv.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.