nrk.no

Bredbånd i fjellheimen

Kategori: Uten kategori


Andreas Lunde skriver at det faktisk er trådløs bredbåndsdekning på Spiterstulen i Jotunheimen. Jeg lurer på om man får inn DAB og RiksTV på Spiterstulen også?

8 kommentarer

  1. Eirik Solheim (NRK)

    Ja. Jeg formulerte meg kanskje litt uklart. Hovedpoenget mitt var at det faktisk er bredbånd der oppe.

    Noe som er ganske interessant. Dette er en teknologi som vi er så interessert i at kommunen og næringslivet trår til med penger. Det er ikke alle teknologier som får den typen drahjelp…

    Svar på denne kommentaren

  2. Eirik Solheim (NRK)

    Nei. Tvert imot. Det er nettop dette jeg sikter til. Jeg må være forsiktig med å se på meg selv som en typisk mediebruker. Men personlig har jeg overhodet ikke bruk for DAB og RiksTV så lenge jeg har bredbånd, podcasting og 3G på mobiltelefonen.

    Så spørsmålet i artikkelen er ladet med litt ironi. Jeg innser at den ikke kommer godt frem for de som ikke kjenner meg. 🙂

    Svar på denne kommentaren

  3. Eirik Solheim (NRK)

    Det er nok det rette ordet. Sarkasme… Men jeg skjønner at folk som ikke allerede vet at jeg klarer meg helt fint uten DAB og RiksTV ikke nødvendigvis ser den.

    Forsåvidt interessant i denne verden av mye mer subjektive og personlige måter å skrive på. Profesjonelle journalister får sin egen «blogg» i en avis og begynner å skrive mer personlig.

    Jeg har ikke noe imot dette og her på NRKbeta prøver vi også å snakke litt mer direkte og åpent enn det som er vanlig når man skal være en rent objektiv journalist. Denne gangen fungerte det nok litt dårlig fordi det ble for internt.

    Jeg får formidle mine meninger om panisk åpning av nye TV-kanaler og bygging av tradisjonelle kringkastingssystemer i denne verden av bredbånd og nye medier litt oftere her på NRKbeta… 😉

    Svar på denne kommentaren

  4. DAB er oppskrytt, og med den hastigheten det nå er på utbyggingen her i landet vil jo vi som har skaffet oss DAB-radioer skaff oss en ny radio som støtter AAC-lyd istedet. Lenge leve datamaskiner 🙂 De kan vi oppgradere selv, og få de til å støtte hva det måtte være.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.