nrk.no

La publikum lage reklamen din

Kategori: Uten kategori


Da Chevrolet ville hive seg på bølgen med såkalt brukergenerert innhold gikk det ikke helt som de hadde tenkt. De la ut alt råmaterialet som trengtes for å lage en fet reklamefilm for den nyeste modellen av firehjulstrekkeren Tahoe. Akkurat som planlagt gikk tusenvis av kreative mennesker igang med å lage reklamefilmer. Men de beste og mest populære filmene ble overhodet ikke slik Chevrolet hadde tenkt seg. Internett flommet over av ekstremt kritiske filmer som hang ut Chevrolet som kapitalistiske miljøsvin.

Nå viste det seg at salget av Tahoe økte, så på den måten fungerte jo det hele. Du kan lese mer om den saken hos Wired.

Uansett syntes jeg at Google treffer bedre med resultatet de la ut i går etter å ha invitert publikum til å lage en samarbeidsvideo om deres mailtjeneste gmail. Oppgaven var grei. Print ut en rød gmailkonvolutt og lag en video der konvolutten kommer inn i bildet fra venstre og går ut mot høyre.

Resultatet er ganske fornøyelig. På hovedsiden for videoen kan du også se på alle enkeltklippene som ble brukt. I god Google-ånd plassert riktig på kartet rundt i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.