nrk.no

Fantastisk ny teknologi for å endre bilder

Kategorier: Design & Foto


Ariel Shamir ved Efi Arazi School of Computer Science i Israel viser her en utrolig ny teknikk for å endre på bilder. Det starter litt kjedelig men se hele. Når du er ferig så virker plutselig Photoshops crop og resize funksjoner sørgelig gammeldagse…

Techcrunch

Der gikk lyset opp for Michael Arrington også…

5 kommentarer

  1. Prøv å krympe bilder selv.

    […] Leste du om “Fantastisk ny teknologi for å endre bilder”? Nå kan du prøve selv her. photoshopSiste 5 poster av Øyvind SolstadWeb fonts – August 28, 2007Pimp my høreapparat – August 28, 2007Ny grafikk på Dagsrevyen – August 27, 2007Disk for de slettede filene – August 27, 2007Digital film – August 27, 2007Del denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.