nrk.no

Spill på kjæresten din

Kategorier: Gadgets & Spill


Spill på dama di (eller typen)

Jennifer Chowdhury har lagd en prototype på et spill hvor du faktisk spiller på kjæresten din. Med sensorer plassert på strategiske steder, får du poeng etter hvor bra du – kremt – fomler. Ikke for fort, ikke for sakte, ikke for hardt.

I wanted to create a type of video game play that would center around a couple’s intimacy and where two people would touch each other in order to play the game. The audience is people in relationships who want to experiment with a combination of game play and intimacy.

Se video under:

På Jennifers blog kan du følge utviklingen til prosjektet. Fremtidige planer: Nye spill, flere kontrollere og mere testing. Blant annet et «mindre heteroseksuelt spill». Det finnes også et fotoalbum på Flickr med bilder fra prosjektet. Her er datamaskinen som holder orden på poengene (vha. Flash faktisk) og kontrollerne.

Spill på dama di (eller typen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.