nrk.no

Jack Rubinacci direkte på nett

Kategorier: Musikk og lyd, NRK & Streaming


Jack Rubinacci

(Bilde av Luke Rodilosso, location: Oslo, Norway – fra jackrubinacci.com)

Klokka 17.10 i dag kan du se konsert med Jack Rubinacci direkte på nett. Konserten blir streamet med både lyd og bilder. Konserten sendes fra NRK Østafjells lokaler på Union Brygge i Drammen. Alle som vil er velkomne til å følge konserten i NRK Østafjells lokaler.

Nytt album

Jack Rubinacci er halvt italiensk og halvt engelsk, men har de siste årene bodd i Drammen. Det siste året har han brukt til å spille inn og finpusse på sitt debutalbum som er like rundt hjørnet. Albumet er spilt inn med produsenter som vanligvis arbeider med artister som Travis, Rolling Stones, Pink Floyd og Red Hot Chili Peppers . Etterarbeidet er gjort i verdens kanskje mest berømte studio, Abbey Road i London.

Jack Rubinacci finner du på MySpace og på jackrubinacci.com, hvor han også har en egen blog.

Direkte på nett

Konsertlyden kan du høre direkte i NRKs nettradio. Denne konserten kan du også se direkte på video. NRK tester ut streaming av direkte video fra leverandøren Ustream.tv. Vi kan derfor ikke garantere kvaliteten på denne tjenesten.

Fra klokken 17.00 ser du konserten live i vinduet under, og alt nå hender det at du ser bilder fra prøvene (denne artikkelen er postet ca. kl. 15.30)

Eller du kan klikke deg gjennom til ustream og se den direkte der. Det blir det samme, rent teknisk sett.

Vi har tidligere testet ut ustream.tv her på NRKbeta. Se også vår artikkel om eventcasting.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.