nrk.no

En bedre insulinpumpe

Kategorier: Gadgets & Video


Amy Tenderich skrev et åpent brev på bloggen sin, hvor hun ønsket seg en bedre insulinpumpe. Helst en som så like bra ut som en iPod. Fikk hun det? Nei, ikke ennå. Men designfirmaet Adpative Path lagde et konsept for hvordan den kan se ut, en gang i en nær fremtid med litt bedre teknologi. Og kanskje litt mere vilje fra de riktige menneskene?

Dette er en viktig øvelse. Det er mange ting som mennesker er avhengige av pga sykdommer som ikke ser altfor bra ut. Høreapparater er f. eks. på listen over ting som kunne trengt en «pimp my medical device»…

1 kommentar

  1. Daniel Aleksandersen

    Som en type en diabetiker kan jeg bekrefte at dette er et enormt fremskritt. Jeg bruker en Medtronic insulinpumpe til daglig. Den er stygg, mørkeblå, og gnåler og piper hver gang det er noe. Charmr vil være en ekstrem glede for oss som er avhengig av digitale enheter.

    Desverre er Charmer kun et konsept, men likevel….

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.