nrk.no

Henge med Bård, Harald og Atle

Kategori: NRK


Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Atle Antonsen

NRK spiller for tiden inn en ny serie med Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Atle Antonsen. Da trenger vi ofte statister, og det kan likegodt være deg som noen annen! Til det formål er det opprettet en egen gruppe på Facebook; Statist i NRK Underholdning?

Om noen dager trenger vi folk til følgende:

Onsdag 15.august : Vi skal lage et folkemøte i en liten bygd i Nord-Norge. Alle som vil kan være med på dette. Det blir et svært opptak der alle tre gutta spiller mange forskjellige roller.

Torsdag 16.august : Ordføreren i bygda har dratt til kommunalministeren i Oslo for å klage og Oslos nordlendinger møter han utenfor kommunaldepartementet for å støtte han. Her trenger vi folk mellom 20 og 40 år.

Begge dagene vil spilles inn på location i Oslo.

Du må altså melde deg på gruppen på Facebook for å være med, og ta kontakt med NRK via den. Ok?

19 kommentarer

 1. Jon-Andrè Hakvåg

  Hvorfor ikke spille inn folkemøtet inn i Nord-Norge?
  Da kunne jeg tenke meg å vært med.

  En ting, er dette en serie der Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen og Harald Eia skal lattelig gjøre Nord-Leninger?

  For jeg vil bare si at det er barnslig, de er alle veldig flinke til å gjøre det de holder på med. Men når man går løs på Nord-Leninger er det barnslig.
  Er det ikke sant at noen fra sør tror vi har Isbjørn her oppe… Hahaha, da burde kanskje vi gjøre litt narr av dere?

  Svar på denne kommentaren

 2. Nå må vi nordlæninga slutt å ta oss nær av at folk ønsker å etterligne oss. Jon-Andre; Du ska være stolt a at du e nordlæning. Eia, Tufte, Antonsen har ufattelig bra og enkel humor!!

  Svar på denne kommentaren

 3. Herregud Jon André! Du tuller?

  Disse gutta gjør da narr av alle. I Arendal får vi fortsatt høre «Riffla Påmmfri». Østlendingene, vestlendingene og samene har også fått kjørt seg. Det er jo bare moro!

  Nei, gå å dra dæ i fæsken før fasken din…

  [Red anm: Riktignok har artikkelforfatteren vokst opp med nordavind og snykov, men en viss standard må vi ha på kommentarene her. Deler av bannskapet er derfor fjernet… ;-)]

  Svar på denne kommentaren

 4. Buuuuuuh!
  Facebook!!!
  Buuuuuuuh!

  Jobber gjerne gratis som statist, men nekter å begynne med facebook!
  Kommer til å tenke på det når jeg ser sketsjen, at alle statistene «er på facebook».

  Svar på denne kommentaren

 5. Øyvind Solstad (NRK)

  Du får få en venn på Facebook til å foreslå en egen variant av sketsjen bare for oss her på NRKbeta, der alle som faktisk er på Facebook, holder skilt der det står «funnet på Facebook» over hodet hele sketsjen…

  Svar på denne kommentaren

 6. Håper du sier det basert på egne erfaringer 😉
  Ellers er jo personlig blogging med et drøss av skrivefeil vel så tilgjengelig som Facebook, enten det er ille eller ikke.

  Artig å se hvor viktig Facebook kan være for å treffe riktig målgruppe. Gleder meg til sendingene!

  Svar på denne kommentaren

 7. For 17… og 18….

  Det var da som, face book! Ingen annen måte? Må man melde seg inn i facebook for å få samlet de som ikke vil ha noe med facebook å gjøre?

  Skulle gjerne vært statist, hadde vært gøy. Men så er det facebook igjen…

  Svar på denne kommentaren

 8. Øyvind Solstad (NRK)

  Det er i skrivende stund 637 medlemmer i Facebook-gruppa, og 310 000 nordmenn i Norway-nettverket.

  Jeg har all forståelse for at folk ikke vil være medlemmer på Facebook. Det er et valg hver enkelt må ta, og det er selvsagt ingen forutsetning for å få statistroller i NRK at man har Facebook.

  Akkurat denne gangen har en avdeling på NRK valgt denne løsningen. Det har vært en kjempesuksess, og har både spart oss for jobb – og forenklet jobben. Som i sum betyr at vi kan bruke mere tid på å lage bra programmer enn å administrere de samme programmene.

  Svar på denne kommentaren

 9. Øyvind Solstad (NRK)

  Som sagt, Facebook har 310 000 medlemmer i Norge. Veldig mange av disse er «voksne» folk.

  facereviews.com/2007/07/06/facebook-growth-trends-behind-the-numbers/ kan du lese om hvor veksten i antall brukere på Facebook kommer fra:

  «The most dramatic growth occurred among 25-34 year olds (up 181 percent), while 12-17 year olds grew 149 percent and those age 35 and older grew 98 percent.

  What is really telling is how fast facebook is growing in the 25-34 age group and the 35+ age group. These 2 age groups combined account for almost exactly 50% of unique visitors in 2007.»

  Med andre ord: 50% av de besøkende på Facebook.com er over 25 år.

  «I think it is safe to say that facebook is no longer a college based social site. The raw data proves this.»

  Svar på denne kommentaren

 10. Øyvind Solstad (NRK)

  Alle som legger inn kommentarer som sjikanerer andre blir slettet. Det er grenser for hva man si bare fordi man er uenig med folk om noe. Derfor har Steinar først blitt sensurert (kommentar nr. 6), og så fått en kommentar slettet.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.