nrk.no

Lag en YouTube-kopi for produktet ditt…

Kategorier: Markedsføring & Video


Jeg fikk denne linken av en venn nå nettopp. Jeg tror hun trodde det var en ekte reportasje. Enten det, eller så lurer hun meg skikkelig.

Uansett: Hele greia er en såkalt «viral» for serien Dexter (offisiell nettside) som går i USA.

Dexter

Det ser unektelig ut som en YouTube-kopi, og innslaget i videoen sier at seriemorderen har forlatt USA, og er nå i England. Legg merke til at alle linkene sender deg til samme sted, Fox TV i Storbritannia. Og klikker du deg mye rundt får du opp en blodig dialogboks hvor du lure venner med en e-post om serien.

Blodig

Kult laget, og det viser hvor vant vi har blitt til nettet som leverandør av video. Neste trinn for markedsførere er å lage en hel nettside med mange videoer, med full funksjonalitet. At du kan legge igjen kommentarer osv. Men at alt er en viral kampanje for et eller annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.