nrk.no

Gratis musikk fra Moby

Kategori: Musikk og lyd


På nettstedet mobygratis kan du laste ned musikk fra Moby, til bruk i film og på tv. Lisensavtalen er enkel og grei:

You can then listen to the available music and download whatever you want to use in your film or video or short. The music is free as long as it’s being used in a non-commercial or non-profit film, video, or short. If you want to use it in a commercial film or short then you can apply for an easy license, with any money that’s generated being given to the humane society.

I tillegg til en del kjente stykker, finnes det en rekke spor som Moby ikke har gitt ut før.

Mobygratis

Dette er rett og slett veldig lurt funnet på. Mange kommer til å benytte seg av dette, noe som vil øke interessen og salget av resten av Mobys musikk. Moby åpner også for at du kan få en kommersiell lisens om filmen blir en suksess:

If you use the music in your film and your film goes on to make money: great, and congratulations.
Before your film makes money, though, you’ll have to apply for a commercial license for the music. I promise that the commercial licenses won’t be expensive or difficult to obtain. And any money that this music generates from commercial licenses will be given to a charity. This year that charity will be the humane society.

Tidligere på NRKbeta:
Musikk uten kopisperre fra 7digital, iTunes og Amazon.

2 kommentarer

  1. Gratis musikk fra RCRD LBL

    […] Det er ikke første gang Moby gir bort musikk. På nettstedet mobygratis kan du laste ned gratis musikk til ikke-kommersielle film- og tv-prosjekter. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.