nrk.no

Damer jeg har møtt

Kategori: Design


Noen er ærligere med selv enn andre. Gregory M. Dizzia for eksempel – som brukte rundt 80 timer på å lage denne fremstillingen av damer han har møtt. På det nye nettet hvor man vet alt om alle, så er dette midt i leia.

Damer jeg har møtt - og hva vi gjorde

Navnene på damene er nederst, og ikonene oppover sier noe en hel del om hva Gregory og damen bedrev. Og ikke minst hvordan det endte. Last ned den tilhørende pdf-filen for å ta en ordentlig titt. Utfordringen er selvsagt hvem her på haugen som er like selvbeskuende.

Tidligere på NRKbeta: Lekre tidslinjer

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.